Mad Max najavio nove vožnje: ‘Bilice ne ginu ovaj put tri miseca’

Ovog puta nije objavio video takvog tipa nego je na kanalu svoje djevojke Ele Jerković odgovarao na pitanja koja su im postavljali obožavatelji na Instagramu

Adriana Petričevića smo upoznali nakon što je na svom YouTube kanalu objavio snimku divljanja po splitskim ulicama.

Nakon toga je odležao neko vrijeme u zatvoru. Ovog puta nije objavio video takvog tipa nego je na kanalu svoje djevojke Ele Jerković odgovarao na pitanja koja su im postavljali obožavatelji na Instagramu.

Nismo mogli ne zapaziti najavu da će biti još videa ludih vožnji. “Šta ćeš opet ić u zatvor radi istih?”, upitala ga je djevojka, a on joj je potvrdno odgovorio. “Znači, slijedi Motovlog 2. Bilice ne ginu ovaj put tri miseca”, zaključila je Jerković.

“Sprema se, sprema. Ne brinite”, otvoreno je poručio Petričević. Sudeći prema najavi, čini se da će s ovim ljubiteljem velikih brzina splitska policija ponovno imati posla.

Splitski “Mad Max”, Adrian Petričević i virtualno se vratio! Naime, danas je na svome YouTube kanalu objavio video u kojem se obratio javnosti. Podsjetimo, divlja vožnja ulicama Splita koštala ga oduzimanjem slobode u trajanju od mjesec dana, a oduzet mu je i motor kojim je ludovao po Splitu.

Opisao je svoje iskustvo iz zatvora, govorio o tome hoće li sporni video vratiti na YouTube. Također naglasio je ako mu vrate ili na vrate motor, da će svakako uzeti novu i da će na Grobniku pokazati svoje vozačke sposobnosti.

– Suzana mi je trajno oduzeta, neće više biti Suzane. Šteta. Mislim da mi oni tribaju platit njenu vrijednost. Moram dobit novce jer ne mogu uzet moju imovinu.

Iman dvi godine zabrane upravljanja za A kategoriju i 10 miseci za sve ostale kategorije. Žalija san se na to sve, vidit ćemo šta će bit. Možda se smanji ovaj zatvor od 65 dana. Modža se može pritvorit u dobrotvorni rad.

Ove kazne, je**ga, mislin, kad dvi trećine oduzmeš ispadne oko 20 i nešto iljada, nije nešto stranšno, ali ovaj zatvor… Da iden dva miseca u zatvor nije smak svita, ali rađe bi to izbjega. Radio bi radije nešto korisno, a ne leža ka debil i gleda televiziju.

Eto ga, dječice, poslušajte barba Adriana i nemojte kršiti zakone (smijeh) – kazao je na samom kraju 32-minutnog videa.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79