Majka dvoje djece istrčala iz automobila i izvršila veliku nuždu pored ceste u Zagrebu

Obavljanje velike nužde u pola bijela dana ispred zgrade u Tenžerinoj ulici u Zagrebu još će dugo pamtiti 56-godišnja S.S., majka dvoje djece, jer ju je nedavno Prekršajni sud u Zagrebu zbog tog čina olakšanja, kaznio sa 450 kuna.

Pritom je, pak, oslobođena plaćanja troška prekršajnog postupka zbog loših imovinskih prilika.

Nevolje po sredovječnu ženu počele su 16. marta oko 14:15 sati dok se vozila po Vukovarskoj ulici.

U jednom trenutku pred nemoći koja ju je snašla, autom je ušla u naselje Vrbik i stala kod kućnog broja 7, te iz njega munjevito izjurila i obavila veliku nuždu. Nevolja je bila ta što je to vidjelo nekoliko prolaznika i stanara zgrade pa nije dugo trebalo da policija stupi u kontakt sa gospođom.

Po dovršetku istraživanja, policija ju je prijavila za kršenje članka 14. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira odnosno da je vrijeđala moralne osjećaje građana i to svega 50-ak metara od zgrade Zagrepčanke u kojoj svoje urede ima niz firmi, ali se nalaze i prostorije zagrebačkog tužilaštva.

Zaista sam toga dana izašla iz auta i na javnoj površini obavila veliku nuždu. Iskreno mi je žao. Osjećam se krivom. Ali, imala sam silni pritisak i morala sam to učiniti. Molim sud da me blago kazni jer mi je doista žao što sam to učinila – pravdala se Zagrepčanka u sudnici, piše espreso.rs.
Kazna od 450 kuna za sud je primjerena jer, kako stoji u presudi, odgovara težini počinjenog prekršaja i stupnju povrijeđenosti zaštićenog dobra.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79