Majka koja je podvodila maloljetnu kćerku ispričala detalje svog “poslovanja”

Vesna M. (43), majka iz Velikog Gradišta, podvodila je svoju kćerku (13) odraslim muškarcima za 500 dinara (oko 8 KM). 

Njoj je pomagao bivši dečko Saša M., koji se sumnjiči da je imao se*sualne odnose s djevojčicom.

Požarevačka policija je u ponedjeljak lišila slobode majku zbog sumnje da je podvodila dijete, a istraga je otkrila da joj je ljubavnik u tome pomagao, te je i on priveden.

Majka je djevojčicu duže vrijeme pripremala da se bavi prostitucijom, uz izgovor “da to svi rade”, prenosi “Alo”. Navodno, ona joj je objašnjavala da u tome nema ničeg lošeg, da može dosta zaraditi i tako pomoći sebi i svojoj porodici.

Poslije lišavanja slobode majke, brigu o djetetu preuzeli su Centar za socijalni rad i psiholozi.

– Vesna je nalazila mušterije i uzimala novac. Cijena je bila od 500 do 600 dinara (8-10 KM). Vesna je brinula o smještaju, a čak je i čuvala stražu. Rođeno dijete je podvodila u nekim ruševinama ili napuštenim objektima – kazao neimenovani sagovornik za “Alo”, blizak istrazi.

Policija, prema nalogu Tužilaštva, istražuje šta se desilo.

– Vesna je na saslušanju navodno sve priznala i branila se da je morala podvoditi kćerku, inače bi preminule od gladi. Ona ju je pripremala za taj posao. Uvijek je insistirala da mušterije nose prezervativ – kazao je izvor.

Osumnjičenoj majci određen je pritvor do 30 dana.

 

Lišeno slobode osoba iz Gradačca zbog dječijih fotografija

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments