Majka pretučene djevojčice u Jajcu: Trenutno smo u Hitnoj, vodim je u bolnicu zbog povrede oka

Mirela Omerović, majka pretučene djevojčice iz Jajca, za portal “Avaza” potvrdila je da se s kćerkom trenutno nalazi u Hitnoj pomoći na pregledu.

– Trenutno smo Hitnoj, ja i curica. Bili smo kod psihijatra. Bila je na pregledu, ponovo joj je doktorica vidjela modrice. Sad ćemo ići u bolnicu, kćerka ne vidi na oko, nešto joj se na oko navlači kao mrežica, vjerovatno od udaraca u glavu- kazala je za portal “Avaza” Mirela Omerović.

Brojni građani ostali su šokirani nakon javnog objavljivanja snimka na kojem se vidi kako djevojčica tuče Mirelinu kćerku dok ostali navijaju i sve snimaju. Riječ je o učenicima dviju osnovnih škola.

Pojavio se duži, uznemirujući snimak: Udarala djevojčicu šakama, davila je nogama, lupala je po glavi, drugi učenici sve snimali i smijali se!

Porodica Omerović na društvenoj mreži Facebook svakodnevno dobiva podršku brojnih građana i prijatelja, te je formirana i posebna grupa u kojoj se traži pravda za njenu kćerku.

– Treba ovome da se stane ukraj, ovo je meni već drugi slučaj. Prvi je zataškan kada mi je sin osto bez slezene, a novi slučaj sad stoji. Hvala svima koji nas podržavaju, ali ima i onih koji svašta pišu o mojoj curici. Znate kakav je narod – kaže majka djevojčice.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79