Majstor trebao da renovira stan, pa se pred vlasnicom samozadovoljavao

Majstor trebao da renovira stan, pa se pred vlasnicom samozadovoljavao


Muškarac B.E. saslušan je danas u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu zbog sumnje da je prije dva dana u Beogradu u stanu žene L.Đ. gdje je bio angažovan radi vršenja građevinskih radova izvršio krivično djelo polno uznemiravanje.

Kako je saopšteno iz Tužilaštva, B.E. je kako se sumnja pomenuto krivično djelo izvršio na taj način što je otišao u toalet, a zatim pozvao oštećenu u pomoć, koja je potom došla do toaleta i zatekla otvorena vrata i okrivljenog koji je skinuo pantalone i jednom rukom držao svoj polni organ masturbirajući, dok je drugom rukom pokazivao oštećenoj da mu priđe, nakon čega je događaj prijavljen PS Stari grad.

Po nalogu ovog tužilaštva osumnjičenom B.E. je dana 12.08.2023. godine određeno zadržavanje u trajanju do 48 sati. Isti je prilikom saslušanja u prisustvu branioca iznio svoju odbranu i negirao izvršenje krivičnog djela. Nakon saslušanja, tužilaštvo je Prvom osnovnom sudu u Beogradu predložilo da se prema osumnjičenom odredi pritvor jer postoji opasnost od bjekstva.

U daljem toku postupka biće ispitani svjedoci, prikupljeni materijalni dokazi i preduzete druge radnje potrebne za donošenje odluke.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija