Foto: Facebook/Nezavisne
Mehemed Vukalić se branio šutnjom, još uvijek nije poznat motiv

Mehemed Vukalić se branio šutnjom, još uvijek nije poznat motiv


Mehemed Vukalić (61), trostruki ubica iz Sanskog Mosta, jučer je ispitan u područnom odjelu Tužilaštva USK u Sanskom Mostu.

Kako piše Avaz, Vukalić se branio šutnjom, te se još uvijek sa sigurnošću ne zna njegov motiv da ubije troje svojih kolega.

Vukalić odbija bilo kakvu saradnju s Tužilaštvom.

Vukalić, koji je iz iz UKC-u RS, prekjučer dovezen u MUP USK gdje je zatim uhapšen, uopće nije iznosio odbranu na navode Tužilaštva koje ga tereti za teško ubistvo.

Foto: Nezavisne

Podsjećamo, pomahnitali domar Vukalić prije dvije sedmice u Mješovitoj srednoj školi u Sanskom Mostu iz automatske puške ubio je tri osobe.

Ubijeni su direktor ove obrazovne ustanove Nijaz Halilović, koji je bio SDP-ov vijećnik u Sanskom Mostu, profesorica engleskog jezika Gordana Midžan i školska sekretarica Nisveta Kljunić.

Vukalić je, nakon što je počinio ubistvo, pokušao je izvršiti i suicid. Tom prilikom je sam sebi nanio teške povrede te je zbog toga bio hospitaliziran u Univerzitetsko-klinički centar Republike Srpske u Banjoj Luci.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija