Mektić oštro uzvratio Vulinu: Elez je reketirao čitavo Istočno Sarajevo, ovoj priči treba dodati i Dodika

Dragan Mektić, bivši ministar sigurnosti BiH, aktivan je na društvenim mrežama gdje često komentariše aktuela dešavanja. Tako se na Twitteru osvrnuo i na posljednja hapšenja u Srbiji te izjave ministra policije te zemlje Aleksandra Vulina.

“Čitavoj ovoj priči treba dodati još i Dodika. O tome sam govorio prije godinu i po dana i niko mi nije vjerovao. Elez je reketirao čitavo Istočno Sarajevo, to je bila javna tajna. Gdje je bio MUP RS, sa reketašima”, napisao je Mektić u komentaru na medijske napise da je Vulin potvrdio je da je predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza bio priveden i ispitivan četiri sata.

– Policija ima značajne sumnje kad je u pitanju istinitost iskaza Kokeze, nastavićemo da proveravamo. Odbio je da svoje odgovore testira na poligrafu”, rekao je Vilin, između ostalog.

“Kad Nemanja Vidić napadne Kokezu pola Srbije napadne na njega, a šta sad?”. objavio je Mektić, također na Twiiteru.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79