Melina prijavila Harisa Džinovića za nasilje: On tvrdi da je nikad nije tukao

Melina Džinović je u ponedjeljak uvečer, 1. aprila, upala u vilu u kojoj je nekada živjela sa pjevačem Harisom Džinovićem i djecom.

Pjevač Haris Džinović je prvi pozvao policiju u vili na Senjaku, kod Beograda, i prijavio da je njegova bivša supruga došla nepoznavana u njegov dom i da hoće da napravi problem.

Ubrzo nakon toga je policija reagovala i stigla u dom Harisa Džinovića.

I Melina i Haris Džinović su bili u policijskoj stanici.

Ona je dala izjavu i kratko se zadržala, dok je Haris ostao nekoliko sati u stanici policije.

Prilikom dolaska u policiju Melina Džinović je izgovorila: “Dobro veče, ja sam Melina Džinović i želim da prijavim nasilje koje traje već dvije godine”.

Haris Džinović se i zvanično razveo: “Sin Kan i ćerka Đina su ostali da žive kod oca”

Melina je policiji negirala krivicu, a ona i Haris su sve vrijeme svaljivali krivicu jedno na drugo.

Policija je oboma izrekla hitnu mjeru zabrane prilaska jedno drugom. Obaviješteno je tužilaštvo koje je tražilo od policije izvještaj o ovom slučaju.

Podsjetimo, Haris Džinović prijavio je bivšu suprugu Melinu nakon što je 1. aprila, upala u porodičnu vilu u kojoj je on ostao da živi on sa djecom, dok se ona iz iste po njegovim riječima davno iselila.

“Ja nju nikada u životu nisam udario, ponižavao, ništa nisam uradio loše, samo dobro. Ne znam čime sam ovo zaslužio”

Nakon haosa koji je nastao, pošto je Haris po savjetu advokata pozvao policiju, jer Melina navodno nije željela da napusti kuću, pjevač je otišao i u policijsku stanicu da da iskaz o cijelom dešavanju.

Njega je u stanicu dovezao sin Kan, a pjevač se u istoj zadržao čak pet sati.

Haris Džinović: “Godinama me je varala, možda ne dobije ništa!”

Melina je pred stanicom prošla automobilom i nije se javila sinu, sa kojim ona, kako Haris kaže, određeni period ne razgovara.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79