Mijatović: Zovu nas stranim agentima, izdajnicima, ćafirima… ali borba za svoj narod je obaveza i privilegija

Federalni ministar razvoja, poduzetništva i obrta Federacije Bosne i Hercegovine Vojin Mijatović (SDP BiH) jutros se oglasio na Facebooku.

Njegov status prenosimo u cjelosti:

– SDP BiH, krenuli smo i nećemo stati. Sudbina BiH je direktno vezana za sudbinu SDP BiH, i nemamo se pravo umoriti i nemamo pravo stati. I zovu nas stranim agentima, izdajnicima, ćafirima, janjičarima, ali platiti cijenu svega za svoju zemlju i svoj narod je obaveza i privilegija. Zovu nas tako oni koji su raskomadali domovinu i napravili svoje begovate i kneževine, a svoj narod protjerali širom svijeta. Bosna i Hercegovina, od Jadrana do Save, od Drine do Une, ni srpska, ni bošnjačka, ni hrvatska, ali i srpska i bošnjačka i hrvatska, jednostavno bosanskohercegovačka – poručio je Mijatović.

Zovu nas tako oni koji su raskomadali domovinu i napravili svoje begovate i kneževine, a svoj narod protjerali širom svijeta. Bosna i Hercegovina, od Jadrana do Save, od Drine do Une, ni srpska, ni bošnjačka, ni hrvatska, ali i srpska i bošnjačka i hrvatska, jednostavno bosanskohercegovačka – poručio je Mijatović.

Podsjetimo, Nebojša Vukanović je Vojina Mijatovića prije dva dana optužio da je agent srpske BIA-e, a Mijatović mu je zaprijetio tužbom.

“Nebojši Vukanoviću ide još jedna tužba za klevetu i uvredu časti, takvi kao on razumiju samo taj jezik. A dijalog neka nastavi voditi sa svojom braćom i sestrama iz Dodikove opozicije, mada vidim da oči povadiše jedni drugima, dojučerašnji “saborci”, napisao je Vojin Mijatović.

Vojin Mijatović: Vukanoviću ide još jedna tužba za klevetu i uvredu časti

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79