Mijo (70) došao da popravi bojler pa seksualno napastvovao djevojčicu u Bijeljini

Mijo (70) došao da popravi bojler pa seksualno napastvovao djevojčicu u Bijeljini


Sudija za prethodno saslušanje Osnovnog suda u Bijeljini potvrdio je optužnicu Okružnog javnog tužilaštva protiv Mije Selaka (70), nastanjenog u Bijeljini, zbog krivičnog djela obljuba nad djetetom mlađim od petnaest godina.

U optužnici je navedeno da je 29. aprila ove godine, u popodnevnim satima, Mijo Selak došao u porodičnu kuću da popravi bojler, te je, svjestan protivpravnosti svoje radnje, iskoristio kratko odsustvo oca maloljetne djevojčice i počeo ju je dodirivati po tijelu.

Djevojčica je pobjegla u drugu sobu, ali je on došao za njom i ponovo je počeo dodirivati, nakon čega je zaprijetio djevojčici da će nešto loše uraditi njenim roditeljima ukoliko im kaže šta se dogodilo.

Dakle, sa djetetom mlađim od petnaest godina izvršio spolnu radnju, a postoji velika nesrazmjera u zrelosti i uzrastu između učinioca i žrtve- navodi se u saopćenju Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija