Milijarder pedofil imao je “jugoslavensku robinju”, kupio je od roditelja

Džefrija Epstajna (Jeffrey Epstein), milijardera koji se u avgustu likvidirao u ćeliji, u  u Palm Springsu posjećivala je tada maloljetna Nadia Marcinkova, čije je ime u registru zavedeno kao Nadia Markorkona.

Potresna ispovijest: Imala sam 14 godina kada me nastavnik engleskog jezika se*sualno uznemiravao

Nadia je jedna od žrtava se*sualnog predatora Epstajna koji ju je bludničio i podvodio kada joj je bilo 16, odnosno 17 godina.

Britanski mediji navode da je Nadia u Ameriku došla sa 15 godina, a priču o njenoj sudbini ispričala je druga žrtva milijardera koja tvrdi da ih je Epstajn obje maltretirao, silovao i podvodio, a vrlo često su morale imati se*sualne odnose dok ih je on gledao. Iako je rođena u tadašnjoj Čehoslovačkoj, Epstajn je Nadiju zvao “jugoslavenska robinja”.

– Epstajn ju je kupio od njene porodice u Jugoslaviji. Hvalio se da ju je doveo u Sjedinjene Američke Države da bude njegova jugoslavenska se*sualna robinja – napisao je detektiv Džozef Riker (Joseph Recarey) u svom izvještaju nakon razgovora sa žrtvom, prenosi Avaz.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments