Milo Đukanović je pokrovitelj šverca kokaina i cigara?

Dritan Abazović, predsjednik Vlade Crne Gore, danas je iznio teške optužbe na predsjednika DPS-a Milu Đukanovića.

“Dok nisam došao za potpredsjednika Vlade, šverc cigareta je bio tabu tema, zato što su pokrovitelji partije kojima su na čelu Konjević, Krivokapić i Milo Đukanović. Da li su u to bili umiješani ljudi oko mene, za to ne mogu da odgovaram. Šverc cigareta rade Ubović i Zoran Lazović, oni rade i šverc kokaina i finanasiraju kampanju za Podgorici za ovog gospodina”, rekao je Abazović, prenosi AntenaM.

Abazović je naveo da je otkrio dvije šeme koje se dvadeset godina dešavaju na sjeveru države. Riječ je, kaže, o kavačkom klanu.

‘Ili ćete mene fizički ukloniti ili ste završili’

“Gdje ste vi bili, vaš jedini cilj je da napadate Abazovića. Rekli ste da je sada rat i da treba da ga dobijete”, saopćio je Abazović.

Poruka za ljude koje često pominjem: ili će oni mene fizički spriječiti da o švercu govorim ili su oni završili u Crnoj Gori. Ako misle da ću se povući pred prijetnjama, ja im poručujem da požure jer nijesam rekao sve što znam!

Sve je, kaže Abazović, igra da bi se skinula odgovornost sa Bemax koalicije i Mojkovačkog klana.

“Mi vodimo presudnu bitku u tužilaštvu i nadam se da že doći do konkretnih imena iz ove tri grupacije. Ja još jednom upućujem poruku ljudima koje sam pomenuo: Ili će oni mene fizički spiječiti, ili su oni završili”, rekao je Abazović.

Optužio je za šverc cigareta Bemax, i još dvije kompanije, jednu na A i drugu na P.

“Politička adresa je samo jedna, a to je Milo Đukanović. On je politički pokrovitelj i šverca kokaina i pranja novca. Nadam se da će jedna renomirana međunarodna agencija napraviti evidenciju lica koja su prala novac za Mila Đukanovića. Ima ih preko 30 i mnogi su javni funkcioneri”, kazao je kasnije tokom rasprave Abazović.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79