Mirnes iz Živinica 9 mjeseci nije vidio kćerku: Tvrdi da je za sve kriva nevjenčana supruga

Mirnes iz Živinica 9 mjeseci nije vidio kćerku: Tvrdi da je za sve kriva nevjenčana supruga


Redakciji portala Crna-Hronika javio se Mirnes Balkić iz Živinica koji tvrdi da nije vidio 9 mjeseci svoj dijete. Tvrdi da je za sve kriva njegova nevjenčana supruga Adelisa koja je otišla iz kuće i sa sobom povela dijete.

Mirnes tvrdi da je od 12.1. do 12.8.2023. bio u Njemačkoj, radio kako bi svojoj porodici obezbijedio lakši i ljepši život. Kako tvrdi ovaj 26-godišnjak, kada se vratio zadesio ga je šok piše Crna-Hronika.

Supruga ga je prijavila policiji za nasilje, otišla od kuće i od tada nije vidio svoje dijete. Dobio je i nalog od suda da ne može prići supruzi na 100 metara a u zatvorenom prostoru na 2 metra. Mirnes tvrdi da ga je supruga prijavila i sudu i policiji da ju je zlostavljao kada nije bio u BiH.

“Svoju kćerku nisam vidio 9 mjeseci. Izgleda da zakona nema više u BiH. Policiji sam se obraćao i išao na sve moguće adrese i stalno odgovor kako niko nema veze s tim.

Obraćao sam se i Socijalnim radnicima već 2 mjeseca, od kako sam došao u BiH a oni slučaj samo produžuju. Bivša žena me je u 6 mjesecu prijavila da je zlostavljam gdje uopšte nisam bio u Bosni u tom 6 mjesecu a sada je došlo do situacija da vjerovatno vise se nemam kome obratit.

Žalosno da je došlo vrijeme kada sude ljude a ništa ne znaju. Molio bi sve prijatelje da ovo podijele da ide u javnost da vidi svijet cijeli dokle više ovako ide. Saburim 9 mjeseci idem državnim procesima al izgleda više države nema. Samo ću reći nemojte nekog osuđivat, kad bude neko djelo onda.

Bori te se za svoje najmilije kao sto se borim za svoju kćerku jedinu voli vas. Mene supruga ne zanima, sreću joj želim od srca. Ja samo želim da viđam svoju kćerku. Nedostaje mi” – izjavio je Mirnes Balkić iz Živinica.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija