Miroslav L. iz Doboja osumnjičen za prevare teške više od 7.000 KM

Miroslav L. iz Doboja osumnjičen je za prevare teške više od 7.000 KM jer je varao građane da će im srediti radne mašine, plastenike i koncentrate.

Naime, osumnjičenog terete da je krajem juna prevario sugrađanina kada je došao do njegove kuće. Rekao mu je da je navodno dobio odštetu za zemljište od jednog javnog preduzeća u vrijednosti od 15 tona koncentrata koji se nalazi u Bijeljini.

Osumnjičeni mu je rekao da nema novac za prevoz kako bi ga mogao dovesti njegovoj kući.

“Osumnjičeni M.L. je od oštećenog tražio novac za prevoz iako je znao da koncentrat nije dobio i da neće ići po njega, čime mu je pričinio materijalnu štetu od 800 KM”, naveli su iz Policijske uprave Doboj.

Saznajemo i da je tražio još 300 KM koje mu oštećeni nije dao, a kada ga je kasnije kontaktirao, prevarant se pravio da ništa u vezi s donacijom ne zna.

Osim toga, osumnjičeni je i ranije na sličan način varao ljude, za šta ga takođe policija tereti.

“Prijavljeni je osumnjičen i da je tokom 2019. godine na sličan način prevario dvije osobe sa područja grada Doboja, obećavši da će im nabaviti poljoprivredne mašine i plastenike, od kojih je uzeo novac u, navodno, navedenu svrhu, a nikad im ih nije isporučio, čime im je pričinio materijalnu štetu u ukupnom iznosu od oko 6.950 KM”, naveli su iz policije.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79