Mirza Hatić dijelio savjete za mlade: “Bolje za 800 KM nositi tacnu nego ko ja ležat u zatvoru”

Sarajevski žestoki momak Mirza Hatić, koji sam sebe naziva neiskvarenim momkom i lokalnim kabadahijom nakon skoro deceniju robije, odlučio je ostaviti kriminal iza sebe. Nakon izlaska iz KPZ-a Zenica brzo je postao internet zvijezda.

Na TikToku daje savjete za mlade koji ga prate. Kako kaže, bolje je raditi za 800 KM nego baviti se kriminalnom kao što se bavio on.

“Bolje za 800 maraka tacnu držat i radit pošteno nego uzet čovjeku 300.000 KM kao i ja pa otišao na robiju. Kada se ima dobro je. Svi troše pare. Kad imaš para, svi te vole. Kad nemaš para, niko te ne voli.

Majka i sestra što su mi dolazili. I žena bivša što mi je dolazila dok sam bio u zatvoru. Al je bio udar dok sam bio u zatvoru. Kontra udar. Bolje raditi za 800 KM i 1.000KM gledat šefa koji vam govori hajte ovo, hajte ono.” – izjavio je Hatić

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79