Mirza Hatić prodaje svoju stolicu za 5.000KM

Sarajevski žestoki momak Mirza Hatić, koji sam sebe naziva neiskvarenim momkom i lokalnim kabadahijom nakon skoro deceniju robije, odlučio je ostaviti kriminal iza sebe. Nakon izlaska iz KPZ-a Zenica brzo je postao internet zvijezda.

Nakon što je napravio profil na Tik Toku, njegovi monolozi i dijalozi sa drugim korisnicima te mreže imaju milione pregleda. Nedavno je svoju ispovijest ali i šokantne dokaze iznio u velikom intervju za naš portal kojeg možete pregledati ovdje.

 

Nakon svoje popularnosti na TikToku odlučio je uploviti u ugostiteljske vode. Preuzeo je kafić u Starom Gradu pod nazivom Tesoro koji se nalazi u ulici Sime Milutinovića Sarajlije.

Danas je pokrenuo aukciju prodaje svoje stojice. Kao početnu cijenu stavio je 5.000KM. To je fotelja na kojoj piše njegovo ime, zastava Bosne i Hercegovine i na njoj se nalaze dva lava koja simboliziraju lalove koje Hatić šalje po TikTok-u.

@mirzahaticofficial

#bosna🇧🇦 #usa🇺🇸 #hrvatska🇭🇷 #slovenija🇸🇮 #crnagora🇲🇪 #makedonija🇲🇰 #balkan #srbija🇷🇸 @_Lion_heart___

♬ original sound – Mirza Hatic

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79