Misteriozna smrt poštara koji je nosio 15.000 eura digla Crnu Goru na noge

Uprava policije Crne Gore saopćila je da se utvrđuju okolnosti pod kojima je stradao Miloš Stamatović (25).

Policija pregleda snimke sa videonadzora i vještači sadržaj mobilnog telefona stradalog poštara Miloša Stamatovića (25) kako bi utvrdili uzrok njegove smrti.

Inspektori to rade po nalogu Višeg državnog tužilaštva u Podgorici, odakle su saopćili te informacije.

“U Višem državnom tužilaštvu u Podgorici formiran je predmet povodom pronalaska tijela muškarca M. S, te je povodom navedenog događaja, nakon što je 20. 12. 2022. godine, policija obavijestila dežurnog tužioca u ovom tužilaštvu da je mjestu Botun iz rijeke izvučeno tijelo muškarca, dežurni tužilac izašao na lice mjesta, izvršio uviđaj u prisustvu vještaka medicinske struke – obducenta”, odgovorila je portalu Pobjeda rukovoditeljka i portparolka podgoričkog Višeg tužilaštva, tužiteljka Lepa Medenica.

Pronađeno beživotno tijelo mladog poštara

“Tokom izviđaja, a u cilju utvrđivanja svih činjenica od značaja za rasvjetljavanje ovog događaja, preduzimaju se sve neophodne mjere i radnje, kako izuzimanje videomaterijala sa nadzornih kamera po pravcu kretanja, tako i vještačenje sadržine njegovog telefona, kao i prikupljanje obavještenja od većeg broja lica. Nakon prikupljenih svih podataka i dokaza, tužilaštvo će donijeti odluku u predmetu”, zaključila je Medenica za Pobjedu.

Tijelo nesretnog Stamatovića pronađeno je jučer u Botunu. Njegov nestanak u subotu su prijavele kolege iz Pošte Crne Gore, pošto se nije vratio da razduži smjenu.

On je na teren krenuo sa 15.000 eura, koliko je i trebalo da podijeli penzionerskih naknada.

Ovo je poštar Miloš koji je nestao sa 15.00 eura penzija

Ubrzo poslije nestanka u Botunu je pronađeno vozilo kojim je mladić prevozio novac.

U vozilu je uočeno između 2.000 i 3.000 eura, a crnogorski portal Press sinoć je objavio da je mladić navodno nađen sa vezanim rukama.

Tijelo pronađeno u vodi vezanih ruku, a u njegovom automobilu pronađeno 2.000 eura

I iz Uprave police je saopćeno da, u saradnji sa Višim državnim tužilaštvom u Podgorici preduzimaju mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju utvrđivanja uzroka smrti Stamatovića.

Prema njihovim riječima, na licu mjesta je državni tužilac Višeg državnog tužilaštva u Podgorici izvršio uviđaj u prisustvu patologa, poslije čega je tijelo upućeno na obdukciju.

“Obdukcioni nalaz će biti upućen državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, koji rukovodi izviđajem. U toku su dalje policijsko – tužilačke mjere i radnje na utvrđivanju svih okolnosti pod kojim je nastupila smrt M. S.”, kazali su iz policije.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79