Mladić Aco opet prijeti po društvenim mrežama: “Ovaj put zaprijetio Rami Isaku”

Mladić Aleksandar Đokić zvani Aco postao je osoba koja je zbog svojih video klipova završila na informativnom razgovoru u MUP-u Republike Srpske.

Njegove klipove odusili su brojni čitatelji našeg portala. Nakon što je portal Crna-Hronika prva objavila vijest o malom Aci, ovaj slučaj prenijeli su brojni regionalni mediji.

Ovog puta objavio je dva uznemirujuća snimka. U jednom prijeti Bošnjacima, a u drugom je zaprijetio federalnom ministru unutrašnjih poslova Rami Isaku i opsovao mu majku.

Podsjećamo prošlog puta kada je Aleksandar Đokić posjetio prostorije MUP-a RS-a bio je maloljetan, no ovog puta kao punoljetni građanin Bosne i Hercegovine, na društvenim mrežama TikTok podiže paniku i snima huškaške video klipove u kojima prijeti građanima Bosne i Hercegovine.

Pogledajte video broj 1 u kojem prijeti Bošnjacima.

Za mladića Acu i Bošnjaci sakupljali novac u humanitarnoj akciji a on im sad prijeti

Donosimo vam i video broj 2 u kojem prijeti federalnom ministru FUP-a Rami Isaku te se osvrnuo na današnje okuplanje građana na Smetovima koje je orgnizovala upravo njegova porodica odnosno politička stranka.

“Vidim da je Ramo Isak nešto blebetao na nekoj bini i još ga luđi narod slušao. Sad ću da mu ja nešto kažem. Ja ti lično mogu garantirat da sam lično preko 200 ljudi kontaktirao iz Bijeljine koji su isto tako spremni život dat i ratovat za Republiku Srpsku a ti fino i kulturno jer jedino što znaš je da prijetiš kako ćeš nekoga hapsiti, dođi i mene uhapsi.

Ja tebi Ramo je**m mater.

 

Objavljuje @crnahronikabih
Prikaži u Threadsu

 

 

Elitna jedinica Vojske RS odgovorila Isaku: “Pustite Ramu nek živi u filmu Ramba”

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79