Mladić došao u dvorište napasti 16-godišnjaka pa ga otac krvnički pretukao

U večernjim je satima 24-godišnjak banuo u dvorište, navodno pijan i s namjerom da napadne 16-godišnjaka koji stanuje na toj adresi, a nakon verbalnog obračuna 43-godišnji otac je premlatio mladića

Mladić (24) iz Predavca kod Bjelovara u petak navečer je s teškim tjelesnim ozljedama opasnim po život zaprimljen u bjelovarsku Opću bolnicu, a o svemu je obaviještena policija koja je odmah krenula u rasvjetljavanje događaja.

Već u subotu u jutarnjim satima priveli su 43-godišnjaka zbog sumnje da je spomenutog mladića teško ozlijedio. Iako se ispočetka činilo da se događaj zbio u dvorištu 24-godišnjaka, neslužbene su informacije kako je zapravo bilo obrnuto te da je pretučeni mladić došao napasti maloljetnjog sina 43-godišnjaka.

U večernjim je satima 24-godišnjak banuo u dvorište, navodno pijan i s namjerom da napadne 16-godišnjaka koji stanuje na toj adresi, a nakon verbalnog obračuna 43-godišnji otac je premlatio mladića prilikom čega je ovaj zadobio teške ozljede abdomena koje su opasne po život. Temeljem sudskog naloga policija je obavila pretragu kuće i ostalih prostorija koje koristi 43-godišnjak, a nakon obavljenoj kriminalističkog istraživanja predan je pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu za nanošenje teških tjelesnih ozljeda. Pozadina sukoba još uvijek nije do kraja poznata, a policija je u priopćenju napisala kako je 43-godišnjak predan pritvorskom nadzorniku.

– U petak, 29. 1, u 22.50 sati zaprimljena je telefonska dojava bjelovarske hitne medicinske pomoći da su zaprimili 24-godišnjaka s teškim tjelesnim ozljedama opasnim po život. Provedenim izvidima utvrđeno je da je u petak, 29. siječnja, navečer, u Predavcu, u Ulici Nikole Zrinskog, u svom dvorištu 43-godišnjak verbalno i tjelesno napao 24-godišnjaka na način da ga je nekoliko puta udario nogom u predjelu trbuha te ga tako teško ozlijedio. U subotu, 30. siječnja, osumnjičeni 43-godišnjak je priveden u službene prostorije policije. Temeljem sudskog naloga obavljena je pretraga obiteljske kuće i drugih prostorija u vlasništvu 43-godišnjaka te su poduzete i druge hitne dokazne radnje. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 43-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu zbog počinjenog kaznenog djela teška tjelesna ozljeda- stoji u priopćenju PU bjelovarsko-bilogorska prenosi Večernji.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79