Mladić koji si je oduzeo život ostavio poruku na Facebooku: Sam sam kriv za sve

Aleksandar Maričić (27) oduzeo je sebi život skokom s terase na četvrtom spratu zgrade u kojoj je živio s bratom i roditeljima.

Sve se desilo u beogradskom naselju Žarkovo. Nekoliko sati prije nego što će si oduzeti život, mladić je na svom Facebook profilu ostavio poruku kojom se oprostio od svojih prijatelja.

– Mnogo sam volio ljude, bio društven, vjerovao svima, pomagao svima oko sebe. Upoznao sam u životu mnogo dobrih i loših ljudi, ali sam previše poletio i mnogo se k*** u posljednje vrijeme. Sve u svemu, sam sam kriv za sve, niko drugi. Ovako sam olakšao svima oko sebe, a mogao sam da budem mnogo uspješan i svi oko mene. Zbogom, Srbijo, pamtite me po dobrom – napisao je Maričić na Facebooku, i to samo nekoliko minuta prije nego što si je oduzeo život.

Tijelo mladića na ulici ispred zgrade primijetili su prolaznici i odmah pozvali Hitnu pomoć i policiju, ali njemu nije bilo spasa.

Ispod poruke koju je Maričić napisao u posljednjim trenucima života prijatelji su ostavili poruke, ne znajući šta on zapravo smjera.

– “Sretan put, brale. Njemačka?”, “Sve naj i ne osvrći se”, samo su neki od komentara na profilu mladića.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments