„Mladić s drveta“ ponovo uhapšen zbog krađe

Teslićanin Eldin Horić (35) koji je javnosti poznat kao „mladić s drveta“ ponovo je uhapšen i predat dobojskom tužilaštvu zbog krađe.

Naime, Horić je prema policijskim informacijama provalio u jednu piceriju odakle je ukrao novac,laptop i alkoholna pića.

Horić je prije tri godina izazvao dramu kada se popeo na visoko drvo noseći omču oko vrata. To je uradio iz protesta jer ga je policija često privodila. U septembru je također hapšen kada ga je policija zatekla tokom krađe žmigavca s jednog vozila, a sumnjiče ga da je taj mjesec izvršio provale u fotografsku radnju, restoran i prodavnicu odakle je ukrao novac.

Horić je takođe osumnjičen da je provalio u jedno prosvjetno i kulturno društvo u Tesliću, odakle je ukrao novac od dobrovoljnih priloga koji su bili namijenjeni porodici čiji su članovi nastradali u saobraćajnoj nesreći na području opštine Teslić sredinom avgusta prenosi Avaz.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79