Monstruozno: U telefonu oca koji je podvodio kćerku (15) nađeni kontakti sa pedofilima

Policija je u okviru akcije “Armagedon” uhapsila oca djevojčice (15) zbog sumnje da ju je podvodio muškarcima koji su sa njom imali seksualne odnose.

On je navodno dijete tjerao da se nago slika i snima, a on da je sve to preko Fejsbuka slao pedofilima. Osim ovog oca, uhapšeno je ukupno 28 seksualnih manijaka, koji se sumnjiče da su imali seks sa ovom maloljetnicom ili posjedovali njene fotografije I snimke.
Kako se saznaje od izvora iz istrage, sve je otkriveno pre mjesec dana, kada je Tužilaštvo za visokotehnološki kriminal (VTK) nadziralo Fejsbuk profile osoba koje se sumnjiče za pedofiliju.

“Primijećeno je da oni često komuniciraju sa jednom maloljetnicom, pa je ona u svojstvu svedoka pozvana na ispitivanje. Sa djevojčicom je u tužilaštvo došao i njen otac. Prilikom ispitivanja, tužiocu se ponašanje djeteta i njenog oca učinilo sumnjivim, pa je ubrzo otkriveno da ovaj za novac podvodi kćerku”, rekao je izvor iz istrage i dodao: “Daljom kontrolom mobilnog telefona osumnjičenog, kao i njegovog kompjutera, utvrđeno je da je on u stalnoj komunikaciji sa više desetina pedofila, kojima je slao slike i snimke svoje golišave kćerke. Nakon što je otac uhapšen, policija je odmah krenula u akciju i privela čak 18 pedofila, među kojima su bila i dva muškarca koji su navodno imali seksualne odnose sa dkevojčicom. Navodno je jedan od njih bio i starac (73), koji je osumnjičen da je na osnovu dogovora sa ocem dkevojčice imao sa njom seksualni odnos, kao i da je poskedovao fotografije i snimke maloljetnice.”

Iako je tada veliki broj pedofila uhapšen i sklonjen sa ulice, tužilaštvo je na stavilo istragu. Prilikom kontrole mobilnog telefona oštećenog djeteta utvrđeno je da joj preko Fejsbuka i dalje stižu poruke od pedofila. Zbog toga je prekjuče policija, u nastavku akcije “Armagedon”, u nekoliko gradova Srbije uhapsila još deset osumnjičenih.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79