Mostar pun turista i drugog dana nove godine

Mostar je i drugog dana nove godine privukao turiste iz raznih dijelova regije željne jedinstvenog ambijenta i bogate kulturne baštine. Drugog dana Nove godine, Stari grad Mostar posebno je bio u žiži zbivanja, nastavljajući šarmirati posjetitelje koji su željeli produžiti čaroliju razničkih trenutaka.

Turisti su se raznoliko zabavljali, istražujući čaroliju Starog grada i uživajući u lokalnim delicijama koje nude brojni restorani i kafići. Trgovine suvenirima bile su pune, a posjetitelji su sa oduševljenjem birali različite proizvode kao trajni podsjetnik na svoj boravak u Mostaru.

Gradonačelnik Mostara izrazio je zadovoljstvo što grad i dalje privlači turiste te naglasio napore lokalnih vlasti u očuvanju kulturne baštine i promicanju turizma.

Ovogodišnji doček Nove godine potvrdio je da Mostar ostaje nezaobilazna destinacija za putnike željne doživljaja bogate kulturne baštine, prijateljske atmosfere i prekrasnog krajolika.

Gradonačelnik Kordić poručio je svima da ih voli i istaknuo da Mostar mora biti grad primjer.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79