Muhamed ef. Velić: Najveće kukavice su oni koji dižu ruku na svoju porodicu. Bez obzira kakve mišiće imali

Nermin Sulejmanović je jutros u Gradačcu likvidirao tri osobe, tri ranio, a onda oduzeo svoj život.

Kako se još uvijek nezvanično saznaje, likvidirao je nevjenčanu suprugu Nizamu Hećimović, zatim Džengiz Ondera i Onder Denisa, oca i sina, oboje su turski državljani.

Ranjena je supruga, odnosno majka turskih državljana. Takođe, ranjeni su policajac Husein Kotorić i muškarac Nedim Pamuković.

Tragediju je komentarisao i Muhamed ef. Velić, te građanima poručio da su najveće kukavice oni koji dižu ruku na svoju porodicu.

“Najveći nasilnici i u isto vrijeme najveće kukavice su oni koji dižu ruku na svoju porodicu. Bez obzira kakve mišiće imali, to su kokošari i kukavice koji zaslužuju naš prezir i osudu. Ko god im se divi, radi se o istoj odioznoj svijesti – kabilovoj. Allah da nas sačuva tog zla i te pošasti, a sve nas, posebno naše porodice, zaštiti od našeg i tuđeg zla. Amin”, napisao je Velić na Facebooku.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79