MUHAREM ŠOKIRAN VIJEŠĆU O ŠABANOVOJ SMRTI: NEKA MU DRAGI ALLAH DA LIJEPI DŽENNET!

I Muharem Serbezovski, Šabanov kolega i prijatelj, ne može da dođe sebi nakon što mu je sin Durmiš iz Njemačke javio ovu prestrašnu vijest.

– Ne mogu da se osvjestim, ne mogu da pojmim uopšte ovu vijest. Za vrlo kratko vrijeme narodna muzika izgubla je dva ko nebo velika interpretatora Sinan i Šabana.

 

Nezamislivo je kolika će ostati praznina, da idu jedni takvi ljudi koji su bili kult, institucije za sebe za koje su milioni tvrdili da su jedinica za mjerenje u interpretaciji i to dokazali decenijama svog postojanja. U tom produciranju davali su dušu i spasavali ljude od tuge svojim pjesmama. Takve stvari, nažalost, postaju kao jedna normala pa se uvijek pitam ko je sljedeći od takvih velikana. To su bili moji veliki prijatelji.

 

Neka im Allah podari lijepi Džennet – rekao je Muharem za Express, dodavši kako je ovaj posao kao neka zla sudbina koja te tjera da ides naprijed, da juriš a ovakve situacije ti govore da je život najbitniji i da se treba usporiti.

 

Halid Bešlić: Ne mogu da vjerujem, potresen sam, moj Šaban je poginuo

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments