Muriz Memić: Zahvaljujem se prof. dr. Sebiji Izetbegović na otvorenom pismu, ko god misli da treba da me tuži, neka to i uradi

Nakon jutrošnjeg otvorenog pisma Sebije Izetbegović, direktorice KCUS-a i Enre Suljić i prijetnje tužbom protiv Muriza Memića, oca rahmetli Dženana, uslijedila je reakcija Arijane Memić.

Nedugo zatim reagirao je i Muriz. On se putem Facebook stranice “Pravda za Dženana Memića” oglasio kratkim saopćenjem.

– Zahvaljujem se prof. dr. Sebiji Izetbegović na otvorenom pismu, a na to mogu samo reći sljedeće: Ja ovu bitku vodim pravno i po zakonu od početka. Ko god misli da treba da me za nešto tuži, neka to i uradi. Moj poziv za emisiju na Face TV Sarajevo u idući petak svejedno ostaje otvoren – napisao je Muriz Memić.

Podsjetimo, i sinoć je nakon gostovanja direktorice Izetbegović na televiziji Hayat, Memić javno uputio poziv da o ubistvu njegovog sina razgovaraju javno pred kamerama 19. februara na Face televiziji.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79