Mustafa Alajmnović demantovao snimku sa društvenih mreža: Video je montiran, naštiman, ucijenjen sam za njega (VIDEO)

Mustafa Alajmović je poznat u cijeloj Bosni i Hercegovini po svom radu na društvenim mrežama, prikupljajući pomoć za svoju teško bolesnu suprugu Zehru.

Mustafu su građani BiH mogli vidjeti na štandu na kojem prodaje domaće proizvode, a za svakog ko nije bio u mogućnosti Mustafa je poklonio proizvod po želji, pa je na kraju osnovao Facebook stranicu ,,Ko nema neka uzme halal je”.

Mustafa Alajmović iz Breze poznat je široj javnosti, ali se pojavilo i onih koji su upozoravali da postoji i druga medalja ove priče.

Tako se na društvenoj mreži Facebook pojavio video kako upravo Mustafa novac troši dok se nalazi na svirci, odnosno dajući ga klavijaturisti. Osim ove, u javnosti postoje i brojne druge priče, međutim, još ne postoje čvrsti dokazi za takvo nešto za razliku od ove situacije, gdje se Alajmović “rasipa” sa eurima.

Portal Crna Hronika pozvao je Alajmovića i on nam je u svom obraćanju dao komentar vezano za ovu situaciju.

U nastavku pogledajte ekskluzivni demant Mustafe za portal Crna Hronika i njegov komentar na cijelu situaciju:


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79