Mustafa na Facebooku trolovo “ravnozemljaše”. Jednim potezom ih je uništio

Mustafa na Facebooku trolovo “ravnozemljaše”. Jednim potezom ih je uništio


Mustafa Sejdinović iz Banovića trolovao je grupu “ravnozemljaša” tako što se mjesecima prikrivao kao njihov član, a kada su mu oni povjerovali i dali pristup njihovoj Facebook grupi jednim potezom ih je uništio.

Naime, Mustafa je mjesecima bio prikriveni član Facebook grupe “Ravna Zemlja Balkan”, na početku su mu brisali sve “globusare” pa se pritajio i čekao pravi trenutak za trol. Jučer je u grupi upitano hoće li neko biti admin pa se javio i, kako navodi u objavi, “dali su mu admina”.

On im je na zidu pokušao na najbezbolniji način objasniti kako zemlja ipak nije ravna, a na kraju im je i promijenio naziv grupe u “Okrugla Zemlja”.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

Dragi moji i drage moje,

znam da nam je ova prokleta 2020-ta bila jako teška, ali zato imate mene, da vam popravim dan, sedmicu, mjesec ili možda godinu. Evo o čemu se radi:

Bio sam član grupe Ravna Zemlja, jedna zbirka potpunih ludaka, i imao sam na umu da ih zaje*avam, ali kako? Oni su bez milosti brisali sve “globusare”, tako da sam se morao pritajiti i čekati. I onda, juče, kao poručeno, pitaju da li neko želi biti admin. Nisam časio časa, javio sam se, i zamislite molim vas, dali su mi admina!

Meni, kojeg ni ne znaju, kojeg su mogli provjerit samo jednim klikom na profil. Moj trenutak za zajebavanje je došao, i odradio sam to spektakularno. Gledajte skrinšote, i uživajte.

Sretna nam svima 2021-a, da bude bolja od 2020-te.

P.S. Promijenio sam im naziv u Okrugla zemlja, i oni ga ne mogu mijenjat u sljedećih 27 dana. Prelijepo, napisao je Mustafa na svom Facebooku.

U fotogaleriji pogledajte poruku koju je napisao članovima grupe “Ravna Zemlja Balkan”.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija