Mustafa Nadarević ekskluzivno iz zagrebačkog doma: Osjećam se bolje

Mustafa Nadarević (77), koji se već mjesecima bori s karcinomom pluća, kako “Avaz” saznaje izašao je  iz bolnice i trenutno se nalazi u svom domu u Zagrebu. Javio se na naš telefonski poziv i ekskluzivno za “Avaz” na pitanje o nastavku snimanja serije “Lud, zbunje, normalan” (LZN) je rekao:

– Bolje sam…Ali za sada ništa ne znam o tome.

Nalazi pupularnog Izeta iz LZN su mnogi bolji nego prije nekoliko mjeseci. Zbog epidemije koronavirusa, a  pošto spada u rizičnu kategoriju, ne izlazi iz kuće, ali vježba. U zgradi u kojj stanuje penje se uz stepenice i tako povećava kapacitet pluća.

Mustafa Nadarević
Mustafa Nadarević Foto: Arhiva

Legendarni glumac u januaru je objelodanio da mu je dijagnosticirana zloćudna bolest pluća, a početkom marta se njegovo stanje stabiliziralo i trebao je nastaviti snimanje serije “Lud, zbunjen, normalan”, kada je i došao u Sarajevo. No, je sve vrlo brzo prekunito zbog pandemije koronavirusa, a Nadarević je donedavno bio u bolnici.

Feđa Isović, tvorac megapopularne serije, dok je Nadarević još bio u bolnici nam je kazao da im ne pada na pamet da seriju rade bez omiljenog Mujice

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79