N/FS BiH nije čestitao Dan nezavisnosti BiH

Zanimljivo je da su od ranih jutarnjih sati Dan nezavisnosti BiH čestitali neki od najvećih sportista Bosne i Hercegovine, ali i sportski kolektivi koji nemaju nikakve veze za N/FS BiH, poput njemačkog Schalkea.

Indikativno je da ovo nije prvi put da N/FS BiH nije čestitao građanima ovaj državni praznik. Ista situacija dogodila se i prošle godine, a zapravo cijela praksa oko ignorisanja Dana nezavisnosti BiH počela je kada je na čelo krovne kuće bh fudbala došao Vico Zeljković piše N1.

Predsjednik Saveza nije ništa objavio ni na svojoj privatnoj Facebook stranici, na kojoj inače informiše javnost o svojim aktivnostima, neke od kojih nemaju veze sa fudbalom, poput saučešća stradalima u zemljotresu u Turskoj, do posjeta vjerskim objektima u državama koje posjećuje.

Budući da još uvijek nije kraj radnog dana, N/FS BiH još ima vremena da čestita javnosti u Bosni i Hercegovini dan u kom su građani Bosne i Heregovine putem referendumskog pitanja odlučili da se odvoje od ostatka Jugoslavije.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79