Na Dobrinji pao muškarac sa paketićem marihuane i spida, policija kaže da je diler

Na Dobrinji pao muškarac sa paketićem marihuane i spida, policija kaže da je diler


Službenici Odjela za borbu protiv zloupotreba opojnih droga Sektora kriminalističke policije MUP-a Kantona Sarajevo u ulici Kunovska jučer su u 19:30 sati pretresli A.S. (37) kod kojeg je pronađen i oduzet jedan paketić sa suhom zeljastom materijom koja asocira na opojnu drogu marihuanu i jedan paketić sa materijom koja asocira na opojnu drogu spid.

Na osnovu Naredbe Općinskog suda u Sarajevu, izvršen je pretres stana koji A.S. koristi na području općine Novi Grad Sarajevo. Izvršenim pretresom je pronađeno i oko 25 grama suhe zeljaste materije koja asocira na opojnu drogu marihuanu, jedan paketić sa materijom koja asocira na opojnu drogu amfetamin, digitalna vaga i pribor za prepakivanje droge.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Tužilaštva Kantona Sarajevo. Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, A.S. je lišen slobode i predat u prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija