Na granici uhapšeni državljani BiH s ‘bijelim’ u 6:10 sati ujutro

U sklopu detaljne granične kontrole na graničnom prijelazu Županja, policijski službenici su otkrili sumnjive paketiće kod dvoje državljana Bosne i Hercegovine, 29-godišnjaka i 39-godišnjakinje, putnika u automobilu austrijskih registracijskih oznaka.

Kod 39-godišnjakinje su pronađena dva PVC paketića s ukupno 23,9 grama kokaina, dok je kod 29-godišnjaka pronađen jedan PVC paketić s 9,2 grama iste supstance.

Osim toga, u nastavku policijske akcije, provedena je pretraga doma i drugih prostorija u Cerni koje koristi 23-godišnjak. Tom prilikom, policija je pronašla i oduzela 85 grama marihuane, 12 grama amfetaminske droge “speed” te digitalnu vagu. Također, pronađena su i dva PVC paketića s manjom količinom marihuane, koju je 26-godišnjak nedavno kupio od 23-godišnjaka u dvorištu njegove porodične kuće.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, 23-godišnjak je osumnjičen za kazneno djelo Neovlaštena proizvodnja i promet drogama, te će protiv njega biti podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu. Što se tiče 26-godišnjaka, protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Uhapšeni 29-godišnjak i 39-godišnjakinja su nakon kriminalističkog istraživanja predani pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske, dok je kaznena prijava upućena nadležnom državnom odvjetništvu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79