Na Palama zapaljen automobil sina SNSD-ovog načelnika

Na Palama zapaljen automobil sina SNSD-ovog načelnika


U ranim jutarnjim satima na Palama je došlo do požara koji je uništio automobil marke Škoda Kodiaq. Prema prvim informacijama, incident se dogodio u ulici Miodraga Lolovića.

Vatrogasna služba je brzo reagovala na dojavu o požaru i izašla na lice mjesta, ali unatoč njihovim naporima, vozilo je u potpunosti izgorjelo. Na sreću, u incidentu nije bilo povrijeđenih.

Prema nezvaničnim informacijama, automobil je u vlasništvu sina načelnika Pala Boška Jugovića, inače visokog funkcionera vladajućeg SNSD-a.

Njemu je zapaljen terenac Škoda Kodiaq.

Tokom noći na Palama je zapaljeno još jedno vozilo na drugoj lokaciji, a prema nezvaničnim informacijama ono je u vlasništvu jednog vlasnika ugostiteljskog objekta.

“Policijskoj stanici Pale je oko 01:00 čas prijavljeno da gori jedno vozilo i oko 01:20 časova da gori drugo. Vatrogasci su lokalizovali požare i policija je na licu mjesta”, izjavila je Srni portparolka Policijske uprave Istočno Sarajevo Vesna Stokanović.

(VIDEO) Zapaljen automobil na Palama

POGLEDAJ GALERIJU

 


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija