Na poluvremenu se potukli trener i igrač Čelika: Sudija obojici pokazao crveni karton

 

Na poluvremenu utakmice sedmog kola Druge lige Federacije BiH između Čelika i Mošćanice došlo je do tučnjave u redovima domaćeg tima u kojoj su učestvovali pomoćni trener Adis Nurković i iskusni defanzivac Aladin Isaković.

Incident se dogodio tokom odlaska u svlačionicu nakon kraja prvog poluvremena, a u tunelu su svoj obračun imali pomoćni trener Čelika Adis Nurković i iskusni defanzivac Aladin Isaković.

Glavni sudija Semir Balić iz Tešnja vidio je šta se dogodilo u tunelu te je obojici pokazao crveni karton, pa je tim iz Zenice zbog ovog bizarnog razloga u drugom poluvremenu igrao s igračem manje.

Mjesečno 5.000KM za “intelektualni rad” savjetniku Vice Zeljkovića

Na kraju je Čelik pobijedio rezultatom 1:0, a jedini gol postigao je Mahmutović u 31. minuti utakmice i to nakon što je glavom bio precizan.

Čelik nakon prvih sedam kola ima 14 osvojenih bodova, odnosno četiri pobjede, dva remija i jedan poraz. Trenutno je prva Stupčanica iz Olova koja ima 18 bodova, dok Bosna iz Visokog ima 16 bodova piše Klix.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79