Na privatnoj zabavi u BiH okupilo ih se 30, pa se potukli

Šest osoba učestvovalo je u tuči na privatnoj zabavi koju je M.J. iz Šipova organizovao u Kninskoj ulici u ovoj opštini, saopšteno je iz Policijske uprave Mrkonjić Grad.

Naime, policija je sinoć dobila prijavu da je došlo do tuče u pomenutoj ulici, a izlaskom na teren utvrđeno je da se na privatnoj zabavi nalazi 30 osoba, što je u suprotnosti s mjerama iz zaključka Republičkog štaba za vanredne situacije.

Iz policije su naveli da će protiv M.J. biti podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenog prekršaja ograničenje kretanja na određenom prostoru, a protiv V.M., S.R., S.P., R.J., S.S. V.M. zbog tuče i fizičkog napada.

V.M. će takođe biti prijavljen i za prijetnje.

“Policijska uprava Mrkonjić Grad poziva građane da nadležnim službama prijave neodgovorne pojedince ili grupe, koji svojim ponašanjem mogu da ugroze zdravlje ljudi. U cilju zaštite zdravlja ljudi, a u skladu sa važećim zaključcima Republičkog štaba za vandredne situacije i preporukama Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske, policijski službenici Policijske uprave Mrkonjić Grad će i u narednom periodu nastaviti sa provođenjem mjera i radnji iz svoje nadležnosti”, navodi se u saopštenju PU Mrkonjić Grad.

Podsjećamo, prema odluci Republičkog štaba za vanredne situacije dozvoljen broj osoba na privatnim okupljanjima je 10, dok se na javnim okupljanjima može naći najviše 30 osoba.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79