Načelnik Memić: SDA za mene nema alternativu

Načelnik Općine Ilidža Senaid Memić reagirao je na tekst portala The Bosnia Times 27. juna 2020. godine pod naslovom “Okršaj režiminskih (kl)ovnova na Ilidži: Memić će biti kandidat A SDA?!”.

Načelnik Memić negira da napušta SDA: “To je sve izmišljotina i laž”

“Tvrdim da nikada nisam došao u fizički sukob sa generalom Fikretom Prevljakom, kojeg inače cijenim i sa kojim imam izuzetan odnos. Gospođu Izetbegović poštujem i nemam nikakavu potrebu da s njom ili putem nje činim bilo šta u svojoj političkoj karijeri, a odavno nisam ni bio u prilici da komuniciram s njom da bih došao u konflikt koji se neprimjereno provlači kroz tekst.

U svojoj dosadašnjoj karijeri sam pokazao i dokazao, da nikada niti mogu biti, niti sam, nečiji klovn, a ne kao što kaže gospodin Latić, na takav način u moje ime. Zapravo način na koji govori o nekom govori čovjek o samom sebi.

Obzirom na kuloarske priče, želim istaći, jasno i glasno, da članstvo u SDA neću mijenjati za bilo koju političku stranku. SDA nema za mene alternativu. Moja politička opredjeljenost je upravo neprekidna borba za političke ciljeve stranke kojoj pripadam. Moja borba će uvijek biti časna i poštena u interesu naše Ilidže, a nipošto iz lične koristi i želja”, navodi se u reakciji načelnika Memića za Nap.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79