Najbolji hoteli u Sarajevu: Samo jedan s ocjenom 10

Najbolji hoteli u Sarajevu: Samo jedan s ocjenom 10


Sarajevo ovih dana vrvi od turista, a hoteli su gotovo u potpunosti popunjeni. Glavni grad Bosne i Hercegovine nudi bogat i raznovrstan smještaj, prilagođen različitim ukusima i potrebama posjetitelja.

Iako je teško reći koji je hotel najbolji, recenzije korisnika na platformama kao što su Booking.com i TripAdvisor daju dobar uvid u kvalitetu usluge. Na Booking.com, 24 hotela u Sarajevu imaju ocjenu 9 ili više, ali samo jedan hotel trenutno ima savršenu desetku – Apeiro City Avant-garde Hotel u centru grada. Ipak, vrijedi napomenuti da je ova ocjena bazirana na samo četiri recenzije, jer se radi o novijem hotelu.

Visoko ocijenjeni su i Aparthotel AA, Hotel Colors Inn, te Apart Hotel Family s ocjenom 9,6, dok Hotel VIP i Malak Regency Hotel na Ilidži također imaju ocjenu 9, ali s mnogo više recenzija – 1.769 i 3.056, respektivno.

Međutim, viša ocjena ne mora nužno značiti bolji hotel. Luksuzniji hoteli, poput Swissotel Sarajevo i Residence Inn by Marriott, imaju ocjenu 8,9, dok je Hotel Hills, jedan od najposjećenijih hotela, ocijenjen s 8,6 na temelju 4.980 recenzija.

Na TripAdvisoru, najbolje rangiran hotel u Sarajevu je Hotel VIP, prema ocjeni 238 korisnika, dok su Hotel Colors Inn i Hotel Old Town na drugom i trećem mjestu. Listu top deset zaključuju hoteli Courtyard Sarajevo, Hotel Central, Isa Begov Hamam, Hotel Aziza, Hotel President Sarajevo, Novotel Sarajevo Bristol i Garni Hotel Konak.

Ova lista nije konačna, jer Sarajevo nudi još mnogo izvrsnih hotela, spremnih zadovoljiti najrazličitije potrebe svojih gostiju.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija