Nakon dva dana potrage pronađen vozač koji je sletio sa magistralnog puta

Pripadnici Policijske uprave Foča jučer su zahvaljujući pravovremenoj reakciji, pronašli M. D. iz Beograda koji je u ponedjeljak navečer u 21:20 sati doživio saobraćajnu nesreću na području Šćepan polja.

Fočanskoj policiji u utorak je porodica muškarca prijavila da je on doživio saobraćajnu nesreću, da su istog dana ostvarili kontakt telefonom, ali da on ne zna gdje se tačno nalazi.

– Operativnim radom lociran je telefon i utvrđeno je da se on nalazi na području Šćepan polja. Nakon višesatne potrage policijski službenici pronašli su ga jučer oko 7:20 sati, te ga uz pomoć pripadnika Civilne zaštite Foča, izvukli iz automobila i na licu mjesta mu pružili prvu pomoć.

S obzirom na to da je zadobio teže tjelesne povrede, zadržan je na liječenju u Univerzitetskoj bolnici Foča – saopćeno je iz policije.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79