Nakon Hrvata Anela Šahinovića u Dom naroda ulazi i Hrvat Edim Fejzić

Zastupnici u Skupštini Bosansko-podrinjskog kantona Goražde tajnim glasanjem na današnjoj vanrednoj sjednici izvršili su izbor izaslanika u Dom naroda Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine.

Iz Kluba Bošnjaka izabran je Nijaz Musić (SDA), iz Kluba Srba Daliborka Milović (Liberalna stranka), a Hrvata Edim Fejzić (Goraždanska priča) dok je Sejad Tatarin izabran iz reda Ostalih (Goraždanska priča).

Glasanje je obavljeno u okviru svakog od klubova naroda.

Hrvat Edim Fejzić pridružit će se u Domu naroda Hrvatu Anelu Šahinoviću.

Inače, Fejzić je široj javnosti postao poznat kada se pred kamerama CIN-a nije mogao sjetiti adrese na kojoj stanuje u Sarajevu.

Iako u Domu naroda uredno prima naknadu za odvojeni život, on očito ne koristi stan u Sarajevu.

Na pitanje novinara CIN-a da objasni gdje živi u Sarajevu, s obzirom da su na adresi na koju je prijavljen pronašli obitelj koja tvrdi da nikada nijedan Fejzić nije tu živio, on je rekao da to nije istina.

Naveo je da tu živi 15 mjeseci, ali se nije mogao sjetiti tačne adrese, pa čak ni sprata na kojemu se nalazi stan u kojemu navodno živi.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments