Nakon nesreće u Hrvatskoj: 27-godišnjak iz Gradačca u kritičnom stanju

Nakon nesreće u Hrvatskoj: 27-godišnjak iz Gradačca u kritičnom stanju


Tragična saobraćajna nesreća koja se dogodila jučer u blizini Tunela Učka u Hrvatskoj odnijela je tri života, dok se vozač automobila marke Audi A3, identificiran kao M.S. (27) iz Gradačca, nalazi u kritičnom stanju u šok sobi KBC-a Rijeka.

Nastradali putnici identificirani su kao 37-godišnjak i 27-godišnjak iz Bosne i Hercegovine te 25-godišnji državljanin Srbije, koji je nakon nesreće preminuo uprkos hitnoj medicinskoj intervenciji u riječkoj bolnici.

Doktorica Diana Deša, anesteziologinja KBC-a Rijeka, izjavila je da su naporima medicinskog osoblja pokušali spasiti 25-godišnjeg državljanina Srbije, ali su povrede bile preteške. Vozač M.S. je podvrgnut operaciji.

Podsjetimo, nesreća se dogodila kada je 27-godišnji vozač iz Bosne i Hercegovine, vozeći brzinom većom od propisane, izgubio kontrolu nad vozilom, udario u saobraćajnu signalizaciju te na kraju završio na dijelu saobraćajnog otoka naplatne kućice.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija