Nakon što je vozač Hitne zgazio troje djece, postavlja se pitanje: Treba li Hitna stati na semaforu?

Najavljuje se i prosvjed udruge Hitna uživo 194 te poručuju da će od sada voziti po propisima. Na svojim intervencijama stat će primjerice na crvenom svjetlu na semaforu, a to je ono što je i nas zanimalo u anketi

Sud je jučer odlučio – vozaču Hitne pomoći, 62-godišnjaku određen je istražni zatvor. On je na intervenciji na Bundeku pregazio troje 17-godišnjaka, a jučer točno u podne podršku su mu dali kolege diljem države.

Najavljuje se i prosvjed udruge Hitna uživo 194 te poručuju da će od sada voziti po propisima. Na svojim intervencijama stat će primjerice na crvenom svjetlu na semaforu, a to je ono što je i nas zanimalo u anketi.

Pitali smo vas mislite li da bi Hitna medicinska služba trebala pod rotacijom čekati na semaforima.

Vozač hitne pomoći koji je udario troje djece ode iza rešetaka: Kaže da ih nije vidio

Samo 12 posto ispitanika smatra “da bi ako je takav zakon”. Druga dva odgovora bila su vrlo izjednačena pa tako 44 posto vas kaže da “ne, jer to samo ugrožava život pacijenata”. Isto toliko odgovorilo je da “ne bi trebalo, ali se slažu da je ovo najbolji način za pružiti podršku kolegi”.

Hoće li i kakav će prosvjed ispred Remetinca idući tjedan izgledati ostaje za vidjeti, a do tad vas u našoj novoj anketi, s obzirom na to da je danas posljednja nedjelja kada rade sve trgovine, pitamo što mislite o narednim neradnim nedjeljama.

Poraz za društvo: Hitna pomoć u Kaknju jedva došla do udesa, kako napraviti ”hitni koridor”?! (FOTO)

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79