Nakon sudara s vozilom autoškole na Alipašinom Polju, instruktorici polomio nos!

Sarajevska policija uhapsila je jučer 53-godišnjeg Sulejmana Č. iz Sarajeva zbog fizičkog napada i nanošenja teških povreda instruktorici vožnje Lejli D., a nakon što se sudario sa vozilom u kojem se nalazila sa kandidatkinjom za polaganje vozačkog ispita L. Š.

Pripadnicima Četvrte PU oko 15.45 sati prijavljeno je da se u ulici Nerkeza Smailagića na Alipašinom Polju dogodila saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovali “renault scenic”, kojim je upravljao Sulejman Č. i “golf” autoškole, kojim je upravljala kandidatkinja vožnje L. Š., sa kojom je bila i njena instruktorica Lejla D.

Nakon sudara Sulejman Č. je fizički nasrnuo na instruktoricu vožnje, kojoj je nanio povrede, potvrđeno je iz MUP-a KS, piše Faktor.

Na mjesto događaja izašla je ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć KS i povrijeđenu prevezla u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu, radi ukazivanja dalje ljekarske pomoći.

– Povrijeđenoj L. D. su ljekari konstatirali teške tjelesne povrede (fraktura nosne kosti sa dislokacijom). Uviđaj na mjestu saobraćajne nesreće obavili su policijski službenici PS Novi Grad Sarajevo. Istog dana u 18.10 sati, policijski službenici IV PU lišili su slobode lice S. Č., rođen 1966. godine, nastanjen u Sarajevu, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo teška tjelesna ozljeda – navedeno je u saopćenju MUP-a KS.

Nakon hapšenja, Sulejman Č. je predat u Jedinicu za osiguranje objekata i zadržavanje uhapšenih osoba MUP-a Kantona Sarajevo.

– Policijski službenici IV PU rade na dokumentovanju opisanog krivičnog djela – naveli su iz policije.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments