Napeto u Banjoj Luci: Stanivuković krenuo na Kajak, aktivisti SNSD-a blokirali bagere

Kako je i najavio, gradonačelnik Banje Luke Draško Stanovuković je danas krenuo da nadgleda rušenje ugostiteljskog objekta Kajak. Međutim, grupa zaštitara ispred ovog ugostiteljskog objekta su onemogućili bagere da krenu sa rušenjem.

Odbornik PDP-a u Skupštini Grada Banja Luka Ivan Begić kaže da mu je prije nekoliko minuta jedan aktivista SNSD-a prijetio ispred ljetne terase Kajaka. Begić je podsjetio da danas počinju pripremni radovi za izgradnju parka koji će biti simbol borbe protiv kriminala i korupcije i koji će se nalaziti u blizini Kajaka.

– Radovi počinju danas, a jedan aktivista SNSD-a mi je prijetio i rekao da će me polomiti u mraku. Stigla je i policija – rekao je Begić.

Aktivisti SNSD-a okružili su bagere koji bi trebali da krenu u rušenje terase Kajaka, odnosno u pripremne radove za izgradnju parka koji će, kako je najavio Stanivuković, biti simbol borbe protiv kriminala i korupcije.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79