Naređena obdukcija stradalih uposlenica Osnovne škole “Kovačići”

Obdukcija tijela četiri osobe koje su stradala u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Lapišnica-Ljubogošta u mjestu Čeljigovići, po nalogu tužioca, bit će obavljena danas u prosekturi Miljevići u Istočnom Sarajevu, potvrđeno je iz policije.

Do teške saobraćajne nesreće je došlo jučer oko 13.00 sati, kada je putnički automobil “peugeot 207” sletio sa kolovoza i tom prilikom su stradale četiri osobe iz Sarajeva, M.B. (42), A.Ć. (70), M.K. (57) i L.S.(48), uposlenice Osnovne škole “Kovačići” u Sarajevu.

Tijela stradalih i putnički automobil izvukli su sinoć iz korita rijeke Miljacke policijski službenici, pripadnici gorskih službi spašavanja Jahorina i Kantona Sarajevo, Civilne zaštite, te vatrogasne brigade Pale i Kantona Sarajevo.

Uviđaj na licu mjesta izvršio je tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo i službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Pale.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments