Naser Orić: Aleksandar Vulin je budala

Na današnju izjavu ministra policije Republike Srbije Aleksandra Vulina koji je na komemoraciji poginulim Srbima u selu Zalazje kod Bratunca izjavio da je „Naser Orić zločinac, krvolok i ubica“, Orić je kratko odgovorio:

„Aleksandar Vulin je budala, odnosno, dvorska luda Beograda“.

Inače, Nasera Orića je Sud BiH 2017. godine pravosnažno oslobodio optužbi za ubistvo tri zarobljenika u selima Zalazju, Kunjerac i Lolići.

Ovo se graniči sa ludilom. Na spomeniku u Zalazju su srpski vojnici poginuli u borbama. Oni svoje vojnike koji su, zašto ne kazati, viteški poginuli u borbama sa jedinicama Armije RBiH, pokušavaju prikazati kao civile, kukavice, koji su se, tobože, predali Naseru Oriću, a onda ih on i njegovi, bajagi, pobili.

Te izmišljotine im nisu prošle ni u Hagu ni u Sudu BiH.

A to što je danas zakrvavljenih očiju poručivao Vulin, ili mu je sunčanica udarila u glavu, ili je čovjek zaista spreman za specijalnu ustanovu“, kazao je Orić.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79