Nastavlja se potraga za nestalim Fajićem

Nastavlja se potraga za nestalim Fajićem


Potraga za Adnanom Fajićem, koji je za vikend zajedno s fudbalerima Sloge iz Bosanske Otoke sletio u rijeku Unu, nastavljena je danas, saopćeno je iz kluba Kormoran.

“Danas smo nastavili potragu za Adnanom. Vidljivost je dosta bolja pa je uz jedinicu za podršku bilo sedam ronioca i motorni čamac. Pored toga pokušali smo locirati i dronom sa termalnom kamerom, ali nažalost bez uspjeha… Nedaleko od nesreće je pronađena njegova jakna. Sutra nastavljamo dalje niz vodu gdje smo danas stali,” naveli su iz kluba.

Sloga je apelirala na građane Bosanske Otoke da se pridruže potrazi za Fajićem.

“Pozivamo sve članove kluba, sve građane koji su u dobrom psihofizičkom stanju da se odazovu u pretragu obala rijeke Une u potrazi za tijelom Adnana Fajića. Okupljanje je u četvrtak (16.11.) u 9 i 45 sati na Otočkom mostu”, stoji u pozivu.

Podsjetimo, Adnan Fajić i Nedžad Mujagić tragično su stradali u noći sa subote na nedjelju nakon što su sletjeli s puta pored mosta u Bosanskoj Otoci. Trojica su se uspjela spasiti, ali nažalost, Fajić i Mujagić nisu. Tijelo Mujagića i vozilo su izvučeni iz Une, dok se traga za Adnanom Fajićem.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija