Punac platio 10.000 eura za likvidaciju zeta. On preživio.

Pokušaj ubistva iz novembra 2018. godine, koji je doveo do osude 48-godišnjaka kao direktnog izvršioca, doživljava potpuni zaokret nakon što je osuđenik zatražio novo suđenje na osnovu dokaza da nije direktno umiješan.

Ovaj slučaj se odnosi na navodno plaćeno ubistvo koje je naručio jedan biznismen, s ciljem da bude žrtva njegov zet. Iako je izvršilac primio 10.000 eura za ovaj zločin, žrtva je preživjela pokušaj ubistva.

Nakon hapšenja punca kao nalogodavca i 48-godišnjaka kao izvršioca, koji je osuđen na 11 godina zatvora. Međutim, ovaj osuđenik tvrdi da je nevin i zatražio je novo suđenje s obzirom na posjedovanje dokaza koji ukazuju na pravog izvršioca.

Na jučerašnjem sudskom ročištu, 48-godišnjak je izjavio: “Ja sam nevin. I da, znam ko je pravi izvršilac, za šta imam i dokaze. Riječ je o čovjeku iz Bosne i Hercegovine, koji je bio u zatvoru, ali je u međuvremenu pušten.”

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79