Nastavlja se prepucavanje Vučića i Milanovića: ‘Hrvatska ima varaždinsko i ogulinsko zelje’

Nastavlja se prepucavanje Vučića i Milanovića: ‘Hrvatska ima varaždinsko i ogulinsko zelje’


Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović odgovorio je srbijanskom kolegi Aleksandru Vučiću koji je rekao da će mu poslati glavicu kupusa, a nakon što je Milanović srpsku politiku nazvao “kupusarom”.

“Vidim da mi predsjednik Srbije kani poslati glavicu kupusa iz Futoga, kaže vrhunskog. Ako se već želi takmičiti i glavicama kupusa, dobrosusjedski mu mogu samo poželjeti puno sreće jer Hrvatska ima varaždinsko i ogulinsko zelje, vrhunsko!

A kako to obično bude kada Hrvatska i Srbija sudjeluju u natjecanju, vidjeli smo i jučer na Svjetskom prvenstvu u vaterpolu, Hrvatska izađe kao – prvak svijeta”, napisao je Milanović na Facebooku.

Kupus je, vjerovali ili ne, i jutros, 18. februara, top tema među predsjednicima nama susjednih država, Aleksandra Vučića i Zorana Milanovića.

“Vidim da mi predsjednik Srbije kani poslati glavicu kupusa iz Futoga, kaže vrhunskog. Ako se već želi natjecati i glavicama kupusa, dobrosusjedski mu mogu samo poželjeti puno sreće jer Hrvatska ima varaždinsko i ogulinsko zelje, vrhunsko”, napisao je jutros Milanović.

Potom je nastavio bockati kolegu iz Srbije: “A kako to obično bude kada Hrvatska i Srbija sudjeluju u natjecanju, vidjeli smo i jučer na Svjetskom prvenstvu u vaterpolu, Hrvatska izađe kao – prvak svijeta!”

Naime, Milanović je u petak rekao da Srbija ne vodi hibridni rat, već kupusaru od politike jer se ne može odlučiti hoće li biti proeuropska ili proruska.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija