Nastavljena potraga za šestogodišnjim dječakom u Begovom Hanu

Pretraga terena, obala, te korita rijeke Bosne čamcima i bespilotnim letjelicama u protekla tri dana potrage nije dala rezultate.

Rano jutros nastavljena je potraga za šestogodišnjim dječakom koji je pao u nabujali potok u utorak poslije podne u Begovom Hanu kod Žepča, a području će osim ranijih učesnika dati i službenici Civilne zaštite RS.

Kako je vodostaj i Mračajske rijeke i Bosne opao, ponovo se pretražuje od mjesta na kome je dječak nestao do ušća u rijeku Bosnu. Uz pomoć teških mašina pretražena su mjesta na kojima su bili nanosi koje je nanijela bujica.

Pretraga terena, obala, te korita rijeke Bosne čamcima i bespilotnim letjelicama u protekla tri dana potrage nije dala rezultate.

U akciji će i danas osim mještana učestvovati i pripadnici GSS-a, rafting klubova, te civilnih zaštita.

Podsjećamo, dječak Ibrahim Mešeljević (6) je vozeći biciklo izgubio ravnotežu te je, u pokušaju da spasi bicikl, upao u nabujali potok Mračaj prenosi Avaz.

(VIDEO) Pogledajte kako djevojka iz obijesti u Visokom uništava javnu gradsku rasvjetu

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments