Nebojša Vukanović otkriva: Kako je Milorad Dodik završio mesarski zanat

Nezavisni zastupnik u Narodnoj skupštini RS-a Nebojša Vukanović je na predizbornoj tribini u Prijedoru ispričao, kako tvrdi, istinitu anegdotu.

Prema njegovim riječima svojevremeno je profesor Poljoprivredne škole u Banjoj Luci Branko Grahovac jednog učenika prvo oborio na popravni, a potom i na godinu. Zbog toga je taj učenik završio zanat za mesara. Vukanović tvrdi da je učenik iz ove priče Milorad Dodik, predsjdnik SNSD-a i aktuelni član Predsjedništva BiH.

– Kako je moguće da jedan mesar više od dvije decenije vara i vuče za nos svoj narod, i da li se radi o osveti najgorih đaka. Ako nam je predsjednik, ili član Predsjedništva BiH mesar, koji je obnavljao godine, trebali se čuditi što je ministarka prosvjete konobarica, ministar privrede pozornik, a poštar na čelu IRV-a, napisao je Vukanović u svom blogu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79